Vandaag voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden! | Gratis verzending vanaf €75,-

De Heren van 0314

Wij hebben het gevoel dat veel mannen het shoppen van kleding nog te vaak vergelijken met een slechte voetbalwedstrijd: het is niet om aan te zien en tijdens de ‘wedstrijd’ moet je de neiging al onderdrukken om niet eerder weg te gaan. Als trotse kledingsponsor en supporter van De Graafschap kennen wij dat gevoel en laten we graag zien dat shoppen ook anders kan.

Bij ons kunt u onder het genot van een drankje aan onze tafel zelf uw tactiek bepalen. Vervolgens kunt u bij ons de beste merken scoren, zoals: Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein en New Zealand Auckland. Voor de assist kunt u daarvoor altijd bij ons personeel terecht!

Makkelijk scoren

De Heren van 0314

Onze Service

Iedere man die weleens met zijn vrouw gaat shoppen, kent het dilemma: het nieuwe shirtje ziet er niet top uit en uw vrouw lijkt ook niet helemaal overtuigd. Wat doet u? Legt u zich neer bij een lange zoektocht in de dameswinkel door plaats te nemen op de welbekende kruk naast de paskamers. Of zegt u tegen beter weten in dat het wel een leuk shirtje is, in de hoop dat haar shophonger daarmee gestild is?

Bij De Heren van 0314 halen wij dit dilemma voor u weg. Is uw vrouw bij De Dames van 0314 aan het shoppen, dan kunt u bij ons aan de overkant van de straat terecht. Hier kunt u zelf een passende outfit scoren, of onder het genot van een drankje een van de bladen op de tafel lezen. Zo laten we u van de ultieme shopervaring genieten: zonder haast en met de beste service. Dat klinkt als een win/win situatie toch?

Onze Kleding

Bij De Heren van 0314 maken wij er geen Secret van dat wij alleen maar kleren van de beste kwaliteit hebben. U kunt bij ons terecht voor een complete outfit, zodat u er voortaan als een Boss of Star bijloopt, maar ook als u slechts opzoek bent naar een Klein t-shirt of een Kleine onderbroek. Ons personeel: Tommy, Yvette en Zoë, kent de kleding Industry als geen ander en voorziet u graag van Puur advies. Zo hoeft u nooit meer Strezzed te zijn dat grote modeontwerpers als Pierre Cardin uw kleren niet mooi vinden. Pas op: het is niet de bedoeling dat u naast uw Clarks gaat lopen. Oja, we hebben trouwens ook nog New Zealand Auckland

Bezoek onze winkel

U bent van harte welkom!

Hamburgerstraat 50
7001AL Doetinchem

T: 0314 – 745 022
E: info@deherenvan0314.nl