Official Kledingsponsor van De Graafschap

Samen met de aftrap van onze nieuwe winkel, hebben wij nóg een toffe mededeling. Vanaf komend seizoen zijn wij namelijk Official Kledingsponsor van De Graafschap! Als trouwe supporters van onze Achterhoekse club zijn wij meer dan trots op het feit dat wij de Superboeren mogen sponsoren.

Official Kledingsponsor

Een dag voor onze grote opening, 19 februari, is ons sponsorschap officieel gemaakt. Tom Pardijs, samen met Dick Pardijs eigenaar van De Heren van 0314, en Hans Martijn Ostendorp hebben hun handtekening gezet onder een vierjarig contract. Vanaf komend seizoen zullen de spelers, staf en het personeel van De Graafschap voorzien worden van kostuums en casual kleding. Dus vindt u de outfit van de spits van De Graafschap er goed uitzien? Kom dan gerust langs in onze winkel in de Hamburgerstraat of bestel via onze webshop.
Tot in de Vijverberg!

Opening De Heren van 0314

Op 20 februari openen wij de deuren van onze nieuwe winkel in het centrum van Doetinchem! Na maanden van voorbereidingen zijn wij erg trots dat de winkel dan eindelijk geopend kan worden. Daarom nodigen wij u graag uit om deze feestelijke dag samen met ons te vieren. Naast dat u ons mooie assortiment aan kleding kunt bewonderen, is er gelegenheid om een drankje te doen en een praatje te maken met ons personeel en andere kledingliefhebbers.

Onze kledingwinkel is ontstaan uit de wens van de winkelende man: een fijne plek waar u zonder haast een kopje koffie of een biertje kunt drinken. Ondertussen kunt u kiezen uit een mooi aanbod hoogwaardige merken, zoals: Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Calvin Klein en New Zealand Auckland. Als u benieuwd bent naar onze hele collectie, kom dan gerust langs in onze nieuwe winkel.

Zien we u op onze opening op 20 februari 2020? Wij verwelkomen u graag in ons prachtige pand!

Datum
20-02-2020

Adres
Hamburgerstraat 50
7001 AL
Doetinchem

De Heren van 0314: dé herenmodezaak van Doetinchem.

Bij De Heren van 0314 vinden wij dat mannen het kopen van kleding nog te vaak als een last ervaren. Daarom proberen wij het de Achterhoekse man zo aangenaam mogelijk te maken in onze winkel. Heeft u eerst zin in een bakje koffie of een biertje? Ga dan gerust aan onze grote tafel zitten en lees één van onze bladen. Daarna kunt u rustig in uw eigen tempo kijken of de winkel u aanspreekt en ons personeel vragen naar hun advies. Heeft uw vrouw of vriendin haast omdat zij ook nog graag wil shoppen? Dan kan zij ondertussen aan de overkant bij De Dames van 0314 haar slag slaan!

Onze kleding

Bij De Heren van 0314 zijn wij trots dat wij u een groot aantal topmerken kunnen bieden. U vindt bij ons merken als: Hugo Boss, New Zealand Auckland, Blue Industry, Dstrezzed en Tommy Hilfiger. De kleding van deze merken is bepalend in de herenmode en de kwaliteit zorgt ervoor dat u er jaren mee vooruit kunt. Voor ons hele assortiment zien we u vanaf 20 februari 2020 graag langskomen in de winkel, maar u kunt ook via onze website alvast een kijkje nemen.