| Bel of app ons op 06 - 30140314

Opening De Heren van 0314

Op 20 februari openen wij de deuren van onze nieuwe winkel in het centrum van Doetinchem! Na maanden van voorbereidingen zijn wij erg trots dat de winkel dan eindelijk geopend kan worden. Daarom nodigen wij u graag uit om deze feestelijke dag samen met ons te vieren. Naast dat u ons mooie assortiment aan kleding kunt bewonderen, is er gelegenheid om een drankje te doen en een praatje te maken met ons personeel en andere kledingliefhebbers.

Onze kledingwinkel is ontstaan uit de wens van de winkelende man: een fijne plek waar u zonder haast een kopje koffie of een biertje kunt drinken. Ondertussen kunt u kiezen uit een mooi aanbod hoogwaardige merken, zoals: Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Calvin Klein en New Zealand Auckland. Als u benieuwd bent naar onze hele collectie, kom dan gerust langs in onze nieuwe winkel.

Zien we u op onze opening op 20 februari 2020? Wij verwelkomen u graag in ons prachtige pand!

Datum
20-02-2020

Adres
Hamburgerstraat 50
7001 AL
Doetinchem

Opening De Heren van 0314

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur een Whatsapp